lördag 23 februari 2008

Melodifestivalen.

Jag har just insett det inte är roligt alls att sitta och se melodifestivalen själv. Jag skickar sms för fullt till Lisa. Men kan ju som inte räkna med att hon ska svara på alla :P

Kvällens bidrag.

BWO - Lay yor love on me
Kom på mig själv inte alls lyssna på låten. Sen satt jag och tänkte att flickorna hade söta kjolar, sen slog det mig att en av killarna också hade en sån söt kjol =) Lite beige bidrag för mig.

Mickey Huskic - Zdajice
Jag vågar inte riktigt skriva det jag skrev till Lisa. Men jag tycker han skulle ha framfört låten på engelska eller Svenska. Inte som att jag förstår något. Fast det kanske är fritt för tolkning? Enligt mig sjöng han om ......kossor.

Frida feat Headline - Upp och Hoppa
Killen är ju skitsnygg. Men längre än så kommer dom inte. Min pappa slutade röka för lite mer än 4 veckor sedan. När vi brukar se melodifestivalen så går han alltid och röker i dåliga bidrag. Jag kan se hur han blir röksugen där hemma i fotöljen nu under detta bidrag.

Therese Andersson - When you need me
OJ vilken klänning! Jag kan typ se hennes.....ALLT!

Patrik Isaksson & Bandet - Under mitt tunna skinn
Trygga Patrik Isaksson, han låter i princip alltid lika. Låten är rätt okej. Men är nog mer ett radio bidrag inte ett bidrag i melodifestivalen.

Caracola - Smiling in love
Såg Mean girls idag, dom påminner lite om dom i filmen. .........Kanske är en låt som måste växa på en. Dom får mig dock att tänka på sommaren....

Ainbusk - Jag saknar dig ibland
Visste vi inte skulle slippa Pling denna deltävlning :P Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Det är stor skillnad på en power ballad
och en skrikik ballad.

Eskobar - Halleujah the world
Jag säger som Kristian Luuk, jag är lite besviken för jag trodde också dom var fler än 3.


Jag tror denna deltävling kvar den sämsta.