onsdag 16 april 2008

Lyssna och njut.

No Air

Hayley Williams
och denna, hon är bara underbar Riot!

Härlig musik alltså :D

härlig eftermiddag

Jag har spenderat min eftermiddag ute på ballen nu. Jag har fått mycket läst i solen.
Känner till och med på mina kinder att jag kanske har fått en gnutta brun färg.
När jag tittar på min pappersbunt som jag typ betat av halva, blir jag lite förtvivlad. Tycker verkligen jag läser och läser.
Nu sitter jag och små-slapp-typ-läser och ser Veronica Mars.

Vi får se vad kvällen bjuder på.

Har bestämt date med Lisa den 17 maj. Norges nationaldag. Det ända kravet jag har av dagen är att vi inte spenderar den på caf'e for you i Rosvik för där är mormor med sina norska vänner och firar (a.k.a surrar).

Nu ska jag bita tag i nästa text, identitetskris.

Måste hitta ett sätt att få fler läsare, som jag tror nu är det bara Lisa som läser min blogg och hur underbar hon än är så känns det ibland lite tråkigt att inte fler läser.

Glömmer min blogg bort mig med flit?

Jag blir lite frustrerad. Jag har både en gmail och en hotmail. Denna sida är ju lite gmail fixerad men jag tog iaf hotmailen till denna blogg så kan jag se när någon ger en kommentar bara via msn typ :P Tyckte det var oerhört smart av mig.
Nu därimot varje gång jag ska logga in på bloggen så står min gmailblogg där. Så då måste jag ta "logga in med annat konto". Visst detta vore ju inte så jätte irriterande om det inte var varje gång. Hur många gånger jag än har klickat för "kom ihåg mig" så gör bloggen bara inte det. Börjar tro detta kanske inte är ett förhållande av kärlek.

Vi tog en prommix till ica och kiosken för att hämta ut mina böcker. Med vi så menar jag hela familjen, jag, Dennis och Robin :p Det var VARMT! Hade inte alls räknat med denna hetta som skulle komma mot mig alltså. Men jag överlevde dit och tillbaka. Kanske till och med har lökat lite :P who knows :P
Något som jag dock tycker är irriterande. Eller ja, det MEST irriterande med att gå ut och gå är att det jäklat jämt ska börja klia någerst när man går. Är det inte på benen eller på låren så är det i röven alltså! Om man nu har turen att det inte kliar någerst då börjar bh bandet glida ner.
Det ska vara en helt oplanerad promenad för att det inte ska dyka upp besvär under den alltså.



Nu ska jag sätta mig ute på ballen i solen och drömma om en hammock som jag gärna hade legat i. Kanske palmerna är lite överdrivet, men visst ser det härligt ut?

Mina böcker har kommit :P

Idag har mina böcker kommit =) Ska ta en fin promenad i solen för att hämta ut dem.
Han jag ringde och hörde med hade ju inte någon förståelse att jag gärna ville ha dom nu, så han bad mig komma dit kring 2 kanske. Då skulle dom möjligen ha hunnit lägga in dom.

Då får jag fortsätta läsa dessa tråkiga stenciler :p