torsdag 22 maj 2008

borta...

Jag insåg ännu en sak alltså.
Är det bara att det faktiskt försvinner fler personer eller har bara aftonbladet börja skriva om det mer?

Först Engla, sen kommer de bara på löpande band alltså.

Algot, 23
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2466726.ab

Natalie, 20
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2497037.ab

Mikael 19.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2523937.ab


Nu ska jag titta på de blåa och röda människorna som dansar runt på tv:n

Vacker kvinna.


Oj vilken vacker kvinna alltså.
Bra val att raka bort det där håret, kolla ansiktet på kvinnan alltså! Är fruktansvärt svartsjuk!

Nu ska vi snart se hur det går för Prellan :D

fooood fooooood foooood

Det är äntligen börjat bli lite bättre. Thank God!
Nu är jag bara riktigt hungrig. Ska tjata på att Dennis gör mat :D

MAX 5 meter.

Detta är minst sagt en väldigt speciell dag.
I tisdags när jag skulle börja röra mig hemåt mot umeå så följde även Ida med för att hon skulle hälsa på. Linnea var förståss också med för vi båda var tvugna att komma tillbaka till föreläsningen igår.
Iaf idag, torsdag morgon, vaknar jag med världens magont och nu vågar jag inte befinna mig mer än 5 meter från toan. Då är jag körd!

Dock gjorde vi mer denna gång än förra gången Ida var här. Nu har vi varit och sett dumpad på bio. Skitbra film! Amrikans titel: forgetting Sarah Marshall. Sedan såg vi även Fun with Dick and Jane och Vantage Point tror jag den heter. Förra gången Ida var här, åt vi, drack och spydde typ :P Iaf Ida spydde, i våran stekpanna :P HAHA!

Nu sitter jag iaf här och försöker dricka mycket vätska och läser på bloggar.
Jag upptäckte då att på senaste tiden har jag hört och läst om ärliga människor.
Det började med att Christian hade varit ute och sprungit när vi var hos Lisa och han hade hittat en mobil. En samsung, rätt okej telefon. Dom flesta hade nog tänkt: jag hittade den, den är min nu.
Men Christian söker upp ett, hem, mamma eller pappa nummer. Han ringer mobilägarens mamma och berättar att han har hittat mobilen, vart han bor och sitt mobilnummer. Dom fick komma och hämta den.
Sedan läste jag i umeå Stinas blogg och hon hade hittat en hel plonka tappad på vägen och alla ägodelar i börsen blåste till höger och till vänster. Men hon beskrev så fint hon sixsackade (?) där mellan bilarna och plockade upp kvitton etc. Hon hade sedan kollat upp vem som ägde den och ägaren hade kommit och hämtat den. Hon hade dock fått en hittelön.
Fick du det också Christian?

Jag måste säga jag med handen på hjärtat inte vet om jag är så ärlig.
Plonkan hade jag nog för det första inte börjat plocka upp och samla ihop alla grejer som flygit ut. Mobilen vet jag inte hellre. Har hittat en mobil förut och vi lämnade inte in den...förlåt du som ägde den. Men nu vet jag inte hur jag skulle reagera, jag vet ju själv hur FÖRKROSSAD jag skulle bli om jag tappade min mobil och någon hittade den och inte försökte kontakta mig.
Men samtidigt skulle jag inte tappa min mobil så enkelt, så lite får dom skylla sig själv om dom inte håller koll på sin kärlek.

Ska se om jag får i mig något nu, allt kan inte bara åka ut.