tisdag 15 april 2008

Bloggstressen personifierad

"Ett gäng i 20-årsåldern står och diskuterar vilken film de ska se.
En av tjejerna (höjer rösten och låter mycket stressed): Jag kan inte se nån film. Jag skrev i min blogg att jag bara skulle vara borta i en halvtimme. Folk blir oroliga!"

Jag avslutar kvällen med detta meddelande alltså, det är taget från tjuvlyssnat.se

Haha, JAG KOMMER TILLBAKA IMORGON KRING 11 KANSKE. HADE TÄNKT TA SOVMORGON! BLI INTE OROLIGA OM JAG KOMMER SENARE!!!!

Fel tvål. Jag ser paniken i mina egna ögon.

Sett film med Dennis och Robin kväll. Mr Brooks, rekommenderad av min vän Lisa.
Väldigt bra film faktiskt. Eller ja, hoppas det är bra. Har sett så dåliga filmer på senaste tiden så jag började tappa tron på att det gjordes några bra filmer nå mera. Men denna var helt godkänt.
Handlar om en man som har tvångstankar att han måste döda typ. Så han och hans alterego lever livet tills de får en kille i hälarna som vill vara med och mörda någon. Roligt.

Ännu en ledig dag imorgon och jag börjar känna mig otroligt rastlös, jag försökte läsa idag, vid mitt nya skrivbord, men till och med där höll jag på att somna av den TRÅKIGA texten. Men ska tappert kämpa vidare imorgon. Längtar nästan lite tills vi börjar om så jag får träffa någon förutom pojkarna i mitt liv.

Jag har börjat bita på mina naglar, det började med en och sen fortsätter det bara. Sen har jag råkat duscha med tvålen som Lisa lämnade här för att jag inte orkade hämta min special tvål när jag stod i duschen så nu kliar det över hela jäkla kroppen! Skit, skit skit! Kommer dö i natt.
Eller så kommer Dennis dö för att jag ligger och ålar och rispar mig själv mot honom hela natten tills inte han har någon hud kvar.

skjorta efter sex?

Jag har just sett ännu ett avsnitt av one tree hill.
Avsnittet fick mig att undra en sak. I de flesta fall när någon har haft sex så kan man då se tjejen/kvinnan i en skjorta sen. Det är i princip alltid en vit skjorta också.
Visst är väl mysigt att hon tar på sig sin mans skjorta och sitter i den. Men under detta avsnitt slog det mig, mannen har ju inte ens skjorta på sig innan. Går hon bara och tar på sig en skjorta för synes då eller?

Ska man verkligen ha skjorta efter sex för att få den riktiga romantiken?